Kryejm këto punime:

Ndërmarrje për ndertimtari,
transport,komunikacion,dhe shërbime.
Kryejm të gjitha ndërtimet e ulta dhe përfundimtare në objekte të reja adaptimi-renovimi i objekteve të vjetra si dhe rregullimi rreth objekteve
Kryejm këto punime:- Elektro instalime- Hidro dhe kanalizime- Termo dhe hidro izolime- Nivelizime- Keramik- Mermer- Granit- Rigips– knauf- Montimi dyerve të mbrendshme- Laminat- Parket- Fasad- Ngjyrosje- Montimi i sanitarivePunimet e jashtëm :
Galanteria e betoneve– montim- Trotoare- pragje të ndryshme- Rregulimi parqeve :

Banjo Granit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten